Kok

Omschrijving

Lekker eten bereiden. Dát is jouw doel. We serveren vis, veel vis! Je vindt het belangrijk om hier alles over te weten. Je bereidt de gerechten uit verse ingrediënten en tevens voorbewerkte en geportioneerde producten. Het voorbereiden van producten en gerechten vormt een groot deel van jouw werkdag. Dit alles doe je met standaard recepturen en weergave. Je vindt het helemaal goed om je hieraan te houden. Sterker nog: het is voor jou een uitdaging om een ​​constante kwaliteit te leveren. Voor, tijdens en na jouw werkdag maak je ook schoon, doe je jouw genomen en dit houd je bij in Horeko. Als de Kapitein niet aanwezig is, dan ben jij het eerste aanspreekpunt voor de matrozen, scheepsjongens en koksmaten. Je werkt dan ook volledig zelfstandig.


Wat hebben we jou te bieden :

  • Arbeidsvoorwaarden; de vastgestelde uurloon bij Gerard Gerard van Es Es ligt boven minimumloon
  • Je professionele en persoonlijke ontwikkeling; dit bedrijf en jij staan ​​nooit stil
  • Je werkt met een goed en gezellig team
  • Sportabonnement
  • Je kunt eten in één van onze restaurants

    Hoe ga je belangstelling aan ons kenbaar maken ?
    We houden ervan de zaken niet ingewikkelder te maken dan nodig. Solliciteren kan ook via de button solliciteren online. Wat we graag van je willen zien is een bondig cv vormt we je ervaring en opleiding kunnen afleiden. En wat we graag willen zijn dat je ons in de korte uitlegt waarom deze job op jouw lijf geschreven is.

    Wat doen wij met jouw sollicitatie?
    We beloven je dat we snel op jouw motivatie en cv zullen reageren. Een gesprek op locatie is ook snel geregeld.


    Zien we jou binnenkort als Bakmeester bij locatie Kop van de Haven in IJmuiden?
    Of ben jij dit niet, maar weet je iemand die hiervoor in de wieg gelegd is, geef deze tip door!

    Vereisten

    Wat heb je echt nodig voor deze functie?

    Het is niet nodig om een ​​diploma te hebben tenzij jij kunt aantonen dat je over een bovengemiddeld niveau van vakkennis en vaardigheden beschikt!


    Je hebt het vermogen om:

    • Nauwgezet te zijn; manco's in gerechten of zorgen van een medewerker vallen jou op!
    • Overzicht te kunnen houden; je ziet welke dingen eerst moeten gebeuren en gaat aan de slag!
    • Altijd vriendelijk te zijn; je bent doelgericht en alle belanghebbenden voelen zich goed bij jou!
    • Stressbestendig te zijn; als het moeilijk of heel druk is, dan blijf je rustig!
    !-- Google Tag Manager (noscript) -->