Teamleider Restaurant

Omschrijving

Als een vis in het water als onze nieuwe restaurantmanager!

Bij Gerard van Es komen onze gasten graag genieten van dagverse vis en…. ze komen zeer regelmatig terug. Dat bewijst dat onze kwaliteit, ons assortiment én onze service goed zijn. En dat willen we graag zo houden. Maar dat niet alleen, we willen dat ook naar een next level brengen. Ben jij degene die daarvoor verantwoordelijk wil zijn?

Wat moet je daarvoor doen?

Je doet dit door met je team aan de slag te zijn, door alle puntjes op de i te zetten. Je helpt je collega’s om hun rol in het restaurant zo goed mogelijk te vervullen. Als het kan werk je ook actief mee op de vloer. Je zorgt ervoor dat de reserveringen duidelijk zijn, de kassa’s kloppen, het rooster bij iedereen bekend is en bovendien los je storingen en problemen snel op. Je zorgt voor goede financiële resultaten, een optimale personeelsbezetting en voor goede reviews van gasten. Goede hygiëne scores zijn voor jou vanzelfsprekend.

Vereisten

Wat heb jij daarvoor in huis?

  • Je hebt ruime ervaring in de horeca: stuurt al een tijd een team aan én met succes
  • Je bent ambitieus: stelt steeds nieuwe doelen en bent past tevreden als die gehaald zijn
  • Je kunt goed luisteren: collega’s en gasten praten graag met je, je bent toegankelijk
  • Je bent in staat snel bij te sturen: schakelt snel collega’s in bij drukte of stuurt iemand eerder naar huis
  • Je bent oplossingsgericht: een klacht van een gast of een kapotte machine, voor jou ‘appeltje eitje’

Wat hebben we jou te bieden:

  • Arbeidsvoorwaarden: de salarissen bij Gerard van Es liggen boven cao
  • Je professionele en persoonlijke ontwikkeling: dit bedrijf en jij staan nooit stil
  • Je werkt in een goed en gezellig team: jij brengt ze naar een next level

Hoe ga je je belangstelling aan ons kenbaar maken?

We houden ervan de zaken niet ingewikkelder te maken dan nodig. Solliciteren kan dan ook via de button solliciteren online. Wat we graag van je willen zien is een bondig cv waaruit we je ervaring en opleiding kunnen afleiden. En wat we graag willen is dat je ons in het kort uitlegt waarom deze job op jouw lijf geschreven is.

Als je reageert krijg je van ons automatisch het verzoek om een zogenaamde DISC vragenlijst in te vullen. Zo leren we je al een beetje beter kennen (en jij misschien ook nog jezelf). Bijna al onze medewerkers hebben zo’n vragenlijst ingevuld. Het helpt ons erbij om iedere collega de aandacht in het werk te geven die hij/zijnodig heeft.


Wat doen wij met jouw sollicitatie?

We beloven je dat we snel op jouw motivatie en cv zullen reageren. Een gesprek met de manager van Memorie (waar restaurant Gerard van Es onderdeel van uitmaakt) en met onze HR-adviseur is snel gepland. Een kennismaking met een afvaardiging van het team hoort ook bij de sollicitatieprocedure: met wie kom jij te werken en wie wordt voor de collega’s de nieuwe ‘baas’.


Zien we jou binnenkort bij Gerard van Es?

Of ben jij dit niet, maar weet je iemand die hiervoor in de wieg gelegd is, geef deze tip door!!-- Google Tag Manager (noscript) -->