Regisseur Sales en Reserveringen

Omschrijving

Krijg jij regie over de Sales en Reserveringen bij de bedrijven van ‘Gerard van Es’?


Het visitekaartje van ‘Gerard van Es’: dát ben jij! Je maakt een salesplan, voert het uit en bouwt relaties verder op. Kortom: jouw werk zorgt voor omzet!

 

Samenvatting van jouw rol

Jij creëert volop nieuwe kansen. Dit kun je omdat je een aimabele persoonlijkheid hebt. Je bent overtuigend en spreekt met enthousiasme over ‘Gerard van Es’. Je bent creatief in het bedenken van nieuwe mogelijkheden en deze zet je om in daadwerkelijke verkoop. Je maakt en voert het sales actieplan uit en breidt zo het klantenbestand van de zakelijke markt uit, maar je spreekt ook nieuwe doelgroepen aan. Je bent onderhoudend waardoor je de relaties optimaal kunt beheren. Het aannemen en verwerken van reserveringen of het maken van offertes vind je een prima bijkomstigheid. Daarnaast weet je jouw collega’s op een duidelijke manier te informeren, zodat iedereen weet wat er staat te gebeuren. Gasten en relaties komen graag terug, want door middel van after sales calls en een correcte financiële afhandeling pak jij ook op het laatste moment weer de kans om een onweerstaanbaar visitekaartje achter te laten.

Wanneer krijg jij het bij ons enorm naar je zin?

Je hebt er zin in en wilt graag aan de slag! Jouw werk is topsport. Een rotdag hebben mag, maar dit laat je niet merken. Je past je aan naar het gedrag van de gast of de klant en blijft doelgericht. Je hebt best een bijzonder competentieprofiel, want je kunt nauwkeurig, rustig en gedisciplineerd werken en tegelijkertijd kun je jouw creativiteit, oplossingsgerichtheid en flexibiliteit inzetten wanneer het om de sales en het aannemen van reserveringen gaat.


 

Vereisten

Wat krijg je?

  • Een vast salaris tussen de € 2100,- en € 2500,- per maand (gebaseerd op een fulltime werkweek)
  • De keuze uit een werkweek van 32 of 38 uur
  • Laptop en telefoon van de zaak of een vergoeding van gebruik van je eigen device
  • Coaching, training en begeleiding van een bekende sales expert
  • De mogelijkheid tot flexibele werktijden
  • Een sportabonnement
  • Je wordt betrokken bij de strategie van Gerard van Es en hebt veel inspraak

Hoe ga je je belangstelling aan ons kenbaar maken?

We houden ervan de zaken niet ingewikkelder te maken dan nodig. Solliciteren kan dan ook via de button solliciteren online. Wat we graag van je willen zien is een bondig cv waaruit we je ervaring en opleiding kunnen afleiden. En wat we graag willen is dat je ons in het kort uitlegt waarom deze job op jouw lijf geschreven is.

 

Als je reageert krijg je van ons automatisch het verzoek om een zogenaamde DISC vragenlijst in te vullen. Zo leren we je al een beetje beter kennen (en jij misschien ook nog jezelf). Bijna al onze medewerkers hebben zo’n vragenlijst ingevuld. Het helpt ons erbij om iedere collega de aandacht in het werk te geven die hij/zij nodig heeft.

 

Wat doen wij met jouw sollicitatie?

We beloven je dat we snel op jouw motivatie en cv zullen reageren. Een gesprek met de manager van ‘gerard van Es’ bedrijven en met onze Sales expert is snel gepland.

 

Zien we jou binnenkort bij 'Gerard van Es'?

Of ben jij dit niet, maar weet je iemand die hiervoor in de wieg gelegd is, geef deze tip door!

 


 

!-- Google Tag Manager (noscript) -->