Gastheer/gastvrouw

Omschrijving

Daar waar de gast naartoe wil, daar sta jij al klaar. De producten waar de gast over droomt, heb jij al paraat om als heerlijke suggestie aan te bieden. Als gastheer/vrouw ben je gewend om de gasten in de watten te leggen. Je zorgt ervoor dat de gast jou bij jullie eerste ontmoeting zijn sleutel geeft. Je weet wel, die spreekwoordelijke sleutel van zijn huis, omdat hij jou vertrouwt. Nu kan de reis van onze gast beginnen. Je adviseert de lekkerste gerechten en weet er altijd iets extra's bij te serveren. Dit zorgt voor upselling. Je houdt je collega's op de hoogte, zodat iedereen op het juiste moment kan eten en drinken krijgt en snel weer aan een gepoetste en keurige tafel zit.


Wat hebben we jou te bieden:

  • Arbeidsvoorwaarden; uurloon bij Gerard van Es Es ligt boven minimumloon
  • Je professionele en persoonlijke ontwikkeling; dit bedrijf en jij staan ​​nooit stil
  • Je werkt met een goed en gezellig team
  • Sportabonnement
  • Je kunt eten in één van onze restaurants

Hoe ga je belangstelling aan ons kenbaar maken?
We houden ervan de zaken niet ingewikkelder te maken dan nodig. Solliciteren kan dan ook via de button solliciteren online. Wat we graag van je willen zien is een bondig cv waaruit we je ervaring en opleiding kunnen afleiden. En wat we graag willen is dat je ons in het kort uitlegt waarom deze job op jouw lijf geschreven is.


Wat doen wij met jouw sollicitatie?
We beloven je dat we snel op jouw motivatie en cv zullen reageren. Een gesprek op locatie is ook snel geregeld.


Zien we jou binnenkort als Kwartiermeester bij locatie Gerard van Es in IJmuiden?
Of ben jij dit niet, maar weet je iemand die hiervoor in de wieg gelegd is, geef deze tip door!



    Vereisten

    Wat heb je echt nodig voor deze functie?

    Je kunt jouw vakkennis aantonen door praktijkervaring of diploma’s en certificaten zoals ‘gastvrouw/gastheer’ en ‘sociale hygiëne’. Je hebt kennis van allergenen.

    Je hebt het vermogen om:

    • Overzicht te kunnen houden; je ziet welke dingen er eerst moeten gebeuren!
    • Altijd vriendelijk te zijn; je bent spontaan en de gast voelt zich goed bij jou!
    • Een open houding te hebben; je zal niet snel '' nee dat kan niet '' tegen een gast zeggen!
    • Creatief te zijn; bij elke vis weet jij wel wel een passende drank!
    !-- Google Tag Manager (noscript) -->