Duizendpoot in planning en organisatie!!!

Omschrijving

Je leeft, beleeft en maakt herinneringen. Herinneringen, die waarde toevoegen aan je leven. Iets wat in ieders leven een grote rol speelt. Kijk maar eens naar de gezellige kiekjes op jouw social media tijdlijn! Wij hebben dan ook als missie dat het hele team met plezier werkt. Zo maak jij jouw eigen mooie herinneringen en draag je bij aan die van onze gasten, klanten en collega’s.


Bedrijfscultuur

Wij zijn aanpakkers, maar geloven niet in de hokjescultuur. We gaan uit van jouw unieke persoonlijkheid. Met jouw inzet, eigen inbreng en ideeën ben jij van grote toegevoegde waarde voor ons team. En dat wordt gewaardeerd! Bij ons ben je in goede handen om jezelf te ontwikkelen, want wij zorgen voor bijvoorbeeld training en coaching en denken graag mee bij het ontwikkelen van jouw overige talenten die (vaak) niet direct met je werkomgeving te maken hebben.

  

Wat wij bieden

We bieden jou een collegiale en professionele werkomgeving met een enthousiast team waarbij, indien je dat wilt, veel mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied en eventuele andere talenten.

Wij vinden een gezonde verhouding tussen werk en privé erg belangrijk, maar ook gezondheid in lichaam en geest mag niet vergeten worden. We bieden daarom een fitness abonnement tegen een fors aangepast tarief.

Dit is maar een kleine greep uit onze diensten naar onze collega’s. Solliciteer nu snel en ontdek alle andere redenen om bij ons te komen werken!!

Vereisten

In jouw rol als all medewerker reserveringen en ontvangst verzorg je de perfecte gastbeleving van A tot Z.

Het aannemen en verwerken van reserveringen, het ontvangen van gasten in het restaurant en het zo efficiënt mogelijk plannen van de bezetting in het restaurant, maar ook het bespreken van feesten en partijen zijn taken die behoren tot deze kernrol.


Wij zijn op zoek naar iemand die geniet van een gestructureerde chaos; iemand die rustig en vriendelijk blijft bij hectische situaties, maar die, als lid van het bedieningsteam, ook een handje helpt als de situatie daarom vraagt.

 

Van jou wordt verwacht dat je als teamplayer mee kan draaien in een bruisende organisatie, maar ook zelfstandig je werkzaamheden kan plannen en uitvoeren. Plannen en organiseren zit in je bloed.